Find research datasets worth reusing
Search datasets from major research repositories and use ShareScore to quickly assess how well each record supports discovery, access, and reuse.
2
datasets available to search
ShareScore release 0.9.0
Dataset results
2 results for “continuous darkness”
Distribution. Angola, DR Congo, Malawi, Mozambique, Tanzania, and Zambia. Description. Head-body 46:5-47-8 cm (males), 44-45-5 cm (females), tail 40-43 cm (males), 38-39 cm (females), hindfoot 8:7-9-8 cm (males), 8-9 cm (females), ear 4-7-5-4 cm (males), 5-1-5-8 cm (females); weight 1-3-2 kg. The coat color is pale ocher, with brownish or grayish tones; melanistic individuals are quite common. The throat and chest are blackish, and the ventral pelage varies from creamy white to dirty white. The stripes and spots on the body vary from different hues of brown to black. The nuchal stripes run as two parallel lines from the nape to the shoulders, where they diverge and enlarge towards the elbows; they are not so conspicuously marked as in other genet species. Below them, a pair of thinner stripes and small spots are scattered on the shoulders and sides of the neck. A third pair of thinner, parallel stripes runs down the neck between the nuchal stripes, extending to about one fourth of the mid-dorsal line, where they vanish or diverge as the first row of flank spots. The black mid-dorsal line is continuous and is flanked on each side by four rows of oblong to squared spots, and by a few small-scattered spots below. There is a dorsal erectile crest. The face has a dark mask and a pair of white sub-ocular spots. The tail has seven to nine black rings, alternating with pale rings; the intervening white spaces are pigmented with a brownish tinge on the dorsal midline. The width of the pale rings relative to the dark rings in the middle of the tail is 50-75%; the tip of the tail is dark. The hindlimbs and forelimbs are black; there are white hairs on the metacarpals and metatarsals. [he posterior parts of the feet are dark. There are two pairs of teats. The posterior chamber of the auditory bulla is not ventrally inflated and has a continuous curve line on the external side. The ratio between the inter-orbital constriction and frontal width is 1-00 + 0-12. Dental formula: 13/3, C1/1,P 4/4, M 2/2 = 40. in Viverridae
Distribution. Angola, DR Congo, Malawi, Mozambique, Tanzania, and Zambia. Description. Head-body 46:5-47-8 cm (males), 44-45-5 cm (females), tail 40-43 cm (males), 38-39 cm (females), hindfoot 8:7-9-8 cm (males), 8-9 cm (females), ear 4-7-5-4 cm (males), 5-1-5-8 cm (females); weight 1-3-2 kg. The coat color is pale ocher, with brownish or grayish tones; melanistic individuals are quite common. The throat and chest are blackish, and the ventral pelage varies from creamy white to dirty white. The stripes and spots on the body vary from different hues of brown to black. The nuchal stripes run as two parallel lines from the nape to the shoulders, where they diverge and enlarge towards the elbows; they are not so conspicuously marked as in other genet species. Below them, a pair of thinner stripes and small spots are scattered on the shoulders and sides of the neck. A third pair of thinner, parallel stripes runs down the neck between the nuchal stripes, extending to about one fourth of the mid-dorsal line, where they vanish or diverge as the first row of flank spots. The black mid-dorsal line is continuous and is flanked on each side by four rows of oblong to squared spots, and by a few small-scattered spots below. There is a dorsal erectile crest. The face has a dark mask and a pair of white sub-ocular spots. The tail has seven to nine black rings, alternating with pale rings; the intervening white spaces are pigmented with a brownish tinge on the dorsal midline. The width of the pale rings relative to the dark rings in the middle of the tail is 50-75%; the tip of the tail is dark. The hindlimbs and forelimbs are black; there are white hairs on the metacarpals and metatarsals. [he posterior parts of the feet are dark. There are two pairs of teats. The posterior chamber of the auditory bulla is not ventrally inflated and has a continuous curve line on the external side. The ratio between the inter-orbital constriction and frontal width is 1-00 + 0-12. Dental formula: 13/3, C1/1,P 4/4, M 2/2 = 40.
Distribution. Mt Cameroon, W Cameroon, and Bioko I, Equatorial Guinea. Descriptive notes. Head-body 100- 130 mm, tail 110-147 mm, ear 16-20 mm, hindfoot 21-25 mm; weight 27-62 g. Fur of the Cameroon Soft-furred Mouse is dark rufous-brown to blackish brown above and pale to dark gray below. Tail is very long (c.112% of head-body length) and dark. Hindfeet and forefeet are dark brown. Females have three pairs of nipples. Habitat. Montane forest and alpine grassland at elevations above 1000 m. Food and Feeding. No information. Breeding. Gestation lasts 26-30 days. Litters have 2-6 young. Activity patterns. The Cameroon Soft-furred Mouse is nocturnal and terrestrial. Movements, Home range and Social organization. No information. Status and Conservation. Classified as Endangered on The IUCN Red List. The Cameroon Soft-furred Mouse occurs in two disjunct areas occupying only ¢.2900 km? and the extent and quality of its forest habitat continue to decline. Bibliography. Eisentraut (1970, 1973), Happold (2013a), Missoup et al. (2012), Monadjem etal. (2015). in Muridae
Distribution. Mt Cameroon, W Cameroon, and Bioko I, Equatorial Guinea. Descriptive notes. Head-body 100- 130 mm, tail 110-147 mm, ear 16-20 mm, hindfoot 21-25 mm; weight 27-62 g. Fur of the Cameroon Soft-furred Mouse is dark rufous-brown to blackish brown above and pale to dark gray below. Tail is very long (c.112% of head-body length) and dark. Hindfeet and forefeet are dark brown. Females have three pairs of nipples. Habitat. Montane forest and alpine grassland at elevations above 1000 m. Food and Feeding. No information. Breeding. Gestation lasts 26-30 days. Litters have 2-6 young. Activity patterns. The Cameroon Soft-furred Mouse is nocturnal and terrestrial. Movements, Home range and Social organization. No information. Status and Conservation. Classified as Endangered on The IUCN Red List. The Cameroon Soft-furred Mouse occurs in two disjunct areas occupying only ¢.2900 km? and the extent and quality of its forest habitat continue to decline. Bibliography. Eisentraut (1970, 1973), Happold (2013a), Missoup et al. (2012), Monadjem etal. (2015).
ScienceDex guides
Understand access before you commit
These curated guides explain access requirements, typical timelines, costs, and reuse considerations for widely used research datasets.
Allen Brain Atlas
Allen Brain Atlas is an Allen Institute collection of brain map atlases, datasets, APIs, and analysis tools covering mouse, human, and non-human primate brain resources.
Annotated Behaviour and Observability Dataset (ABODe)
ABODe is a University of Edinburgh DataShare dataset for behavior classification in group-housed mice using home-cage video, identities, bounding boxes, ground-plate positions, and annotator labels.
DANDI Archive for NWB datasets
DANDI is a BRAIN Initiative archive for publishing and sharing neurophysiology data, including electrophysiology, optophysiology, and behavioral data packaged as NWB and related standards.
International Brain Laboratory public data
The International Brain Laboratory public data releases expose standardized mouse decision-making experiments, including Neuropixels recordings, widefield calcium imaging, behavior, and session metadata accessed through the ONE API.
OpenNeuro
OpenNeuro is a free, open platform for sharing neuroimaging datasets, with public search, dataset pages, and download paths for web, S3, DataLad, and the OpenNeuro CLI.